Blog van Stropdassen-Mode

Vaderdag in zicht

Dat je blij bent met je vader laat je misschien niet elke dag van de week merken. Laat vaderdag daarom niet aan je voorbij gaan en besteed aandacht aan je lieve pa. Even voorop gesteld, niet iedereen is gezegend met een lieve vader. Het zou zomaar kunnen dat je niet weet wie je vader is, dat je vader niet meer onder ons is of dat je gewoon geen lieve vader hebt. Des te meer redenen voor de gelukkigen onder ons met een lieve vader om hem zondag 16 juni eens extra in het zonnetje te zetten.

New arrivals bij Stropdassenwinkel.nl

Net binnen bij Stropdassenwinkel.nl: dasspelden. Reuze handige accessoires om je das heel functioneel op zijn plaats te houden. En ze staan nog heel stylish ook. Vreemd eigenlijk dat dasspelden zich zo weinig laten zien. Het kan niet anders dan dat we hier te maken hebben met het kip en het ei verhaal. Het aanbod is er niet, dus wordt het ook niet gedragen.

Eindelijk, dat excuus is er niet meer voor de dasspeld. Eenvoudig online bestelbaar is er ook voor jou een mooi exemplaar weggelegd. Wat dacht je van een mat zilverkleurig exemplaar, of een goudkleurige speld voor een glamoreus avondje uit? voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor Euro 18,50 heb jij een exemplaar in bezit. Alle dasspelden bij Stropdassenwinkel zijn van hoogwaardig edelvrij staal en worden geleverd in een mooi bewaardoosje.

dasspelden

Gebreide stropdassen

Je kast puilt uit van de zijden stropdassen. Misschien heb je hier en daar nog een polyester gevalletje liggen, gewoon omdat ze zo gemakkelijk te reinigen zijn. Maar toch blijft het knagen. Het is allemaal van hetzelfde, je wilt weleens wat anders. En dan bedoel je geen Mickey Mouse of ander stripdessin. In je zoektoch naar een bijzonder, maar toch gedestingeerd exemplaar heb je misschien al eens een miskoop begaan. Een te opvallend ruitje of bloemetjes dessin, of een kleur die je eigenlijk helemaal niet staat. Maarja, je moet toch wat als je een keer wilt afwijken van de doorsnee.