De stropdas met koninginnedag

De stropdas met Koninginnedag

De stropdas en Koninginnedag zijn al lange tijd aan elkaar verbonden. Tenslotte dragen de mannelijke leden van het koningshuis de stropdas getrouw. Het zorgt voor een degelijke en stijlvolle uitstraling. Vaak kiezen zij voor een stijlvolle das met niet al te veel kleur, alhoewel dat de laatste jaren enigszins is verandert doordat enkele prinsen wat hippere stropdassen zijn gaan dragen. Ook de smalle stropdas is inmiddels bekend bij de Koninklijke familie. Dit jaar zal de toon wellicht iets gematigd zijn vanwege de situatie rond prins Friso. Te verwachten valt dan ook dat de stropdassen een wat donkerdere uitstraling zullen hebben.

De Koninklijke familie zal netjes in stropdas gekleed zijn, maar ook op de vele oranjefeesten die door het land georganiseerd worden door de oranjeverenigingen zal de stropdas niet ontbreken. Mocht je naar een receptie gaan waar een representatieve outfit min of meer wordt verwacht, dan is het op een feestelijke dag als deze erg leuk om een mooie oranje stropdas te dragen. Maar ook als je een wat uitbundigere party hebt kan de stropdas een leuke accessoire zijn. Op de website Stropdassenwinkel.nl vindt je vele verschillende oranje stropdassen van effen tot en met een stropdas met rood-wit-blauwe vlaggetjes en leeuwtjes. Een aanrader: http://www.stropdassenwinkel.nl/oranje-stropdassen

oranje stropdas

Naast de stropdas kun je met Koninginnedag nog voor vele andere oranje accessoires kiezen. Vele kennen we ook van het voetbal, waar als het Nederlands elftal speelt veel gebruik van wordt gemaakt. Zo doen oranje pruiken, oranje hoedjes en oranje bretels het altijd erg goed. Het handige van de kleur oranje is dat alle accessoires, zoals stropdassen, bretels, pruiken etc. ook allemaal weer te gebruiken zijn tijdens het komende EK Voetbal.

oranje bretels